TKT SIIVOUSPALVELU KY

Tarjoamme yrityksille erilaisia siivouspalveluita Kemi-Tornio alueella. Vuokraamme myös siivousvälineitä puhtaanapitoon.

Pyydä tarjous ›

Yrityssiivoukset

Ota yhteyttä

TKT Siivouspalvelu Ky

TKT Siivouspalvelu Ky on perustettu Torniossa vuonna 2007. Toimintaa laajennettiin vuonna 2015 yritysostolla. Työllistämme yrittäjien lisäksi viisi vakituista työntekijää. Toimimme Tornion lisäksi Kemissä ja alueen muissa kunnissa.

Yrityksemme on erikoistunut yrityssiivouksiin. Asiakaskuntamme koostuu erilaisista leipomoista, kahviloista, elintarvikeliikkeistä, taloyhtiöistä sekä muista alueen yrityksistä. Kauttamme on myös mahdollista vuokrata erilaisia siivousvälineitä.

Ota yhteyttä ›

Monipuoliset yrityssiivoukset

Yrityssiivoojan tulee olla luotettava. Meillä on sitoutuneet ja monivuotiset työntekijät, jotka huokuvat asiakaspalvelun henkeä jokaisessa kohtaamisessa. Koulutamme työntekijät toimimaan jokaisessa kohteessa sen vaatimalla tasolla.

Huolehdimme siitä, että työntekijöillämme on riittävät luvat työskennellä tiloissanne, jos teidän yrityksessä vaaditaan työpaikalla esimerkiksi työturvallisuuteen liittyviä lupia. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä.

Lue lisää yrityssiivouksesta ja lähetä meille tarjouspyyntö. Voit myös soittaa ja pyytää meidät ilmaiselle katselmukselle kohteeseen. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä ›

Siivoustyön ammattilaiset käytössäsi

Yrityssiivousten lisäksi vuokraamme erilaisia työkoneita, joilla voit huolehtia sisäilman laadusta ja puhtaudesta. Kuluttajat pääsevät nauttimaan myös meidän palveluista kotisiivouksen muodossa aina, kun siihen jää aikaa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää kotisi siivouksesta, jos kaipaat apua kodin siivoamisessa.

Olemme luotettava, sopimuksessa pysyvä ja avulias siivousalan yritys, jonka pienen ja ketterän koon ansiosta pystymme reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin erittäin nopealla aikataululla. Meillä on töissä vain alan huippuammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet yritykseemme vuosien ajan. Kilpailemme laadulla, emme hinnalla.

Pyydä tarjous siivouspalveluista. Tulemme tarvittaessa paikan päälle veloituksetta tutustumaan kohteeseen ja laatimaan teille rehdin tarjouksen siivouksesta.

Ota yhteyttä ›
Soita › Yhteystiedot